Post by mongbudergwithna on Feb 21, 2022 1:54:09 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kitchen Scramble 2: World Cook ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kitchen Scramble 2: World Cook IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ bezgalīgs zelta hack ▞▞▞
▞▞▞ Kitchen Scramble 2: World Cook 2022 version ▞▞▞
Šī ir labākā ēdiena gatavošanas spēle, ko līdz šim spēlēju... funkcijas ir jaunas, un tās neizskatās novecojušas, tāpat kā tiek spēlētas citas gatavošanas spēles, un tās bija jāatinstalē sliktas grafikas dēļ.
Es patiesi mīlu šo spēli. Tas kļūst grūtāk, kad jūs virzāties uz augstāku līmeni, bet tas ir tik jautri.
Tikpat labi kā oriģināls, spēle ir daudz vienmērīgāka! Nevaru sagaidīt vairāk pasauļu!!!
Man šī spēle patīk labāk nekā pirmais virtuves skrējiens. Bet tikko zaudēju visu savu progresu, kā arī savus dimantus.
Kitchen Scramble 2: World Cook የተለመደ vry
Kitchen Scramble 2: World Cook عمومی tdv
Sākotnēji man šis patika labāk nekā oriģināls, bet esmu iestrēdzis uz žiroskopa varoni. Ikviens vēlas ēdienu, kas prasa 3 darbības, un tikai ar vienu cepeškrāsni tas nav iespējams. Drīzumā tiks veikta atinstalēšana
Grafika pārāk maza
Kitchen Scramble 2: World Cook Alkalmi eoir
Jautri!!!! Cik ilgi man vēl jāgaida, līdz tiks attīstīta nākamā pasaule. Es nevaru sagaidīt vairāku līmeņu izlaišanu. Labs darbs 👍👍👍👍👍
Patīk spēle, kad esat pārspējis visus līmeņus; Jūs nevarat atgriezties un spēlēt jautrības pēc, kamēr nav izstrādāti jauni līmeņi, bet citādi lieliska spēle
Spēle nekad netika ielādēta. Esmu mēģinājis 3 reizes. Viss, ko es saņemu, ir ielādes lapa, un tas arī viss.
Jums ir nepieciešams daudz pielāgojumu
Sāka mani no jauna pēc tam, kad es aizvēru lietotni un atgriezos. No tā, ko es spēlēju, tas bija jautri, taču jauninājumi maksā vairāk nekā jūs saņemat.
Lieliska spēle diemžēl tā turpina avarēt un ir jāinstalē no jauna.
Daudz vieglāk vairāk laika
Pagaidām laba spēle. Es tikko sāku, tāpēc atjaunināšu vēlāk
ŠĪ IR ĻOTI SUPERĪGA KITCHEN SCEAMBLE 2/WORLD COOK SPĒLE/TĀ IR AIZRAUJOŠĀK; NEKĀ VISAS CITRĀS VIRTUVES SKRAMLE SPĒLES; ES VĒL ESMU SPĒLĒJIS/AWESOME/HOLY AWESOME, UN TIEŠĀM ES TO ĪPAŠI IETEIKTU TO ĪPAŠI VISAI SAVAI ĢIMENEI, UN ARĪ ĪPAŠI COCO/MANS(MŪSU)DRAUGS(-I)/ĢIMENE/DIEVS SVĒTĪGĀKĀM, IESLĒDZAM MŪSU GATAVOŠANU/IESLĒDZĒSIM SPĒLI/DIEVS SVĒTĪT....!!!! Ar cieņu KRISTĀ JĒZU, ĀMEN, MS. KARĒNA DENĪZE (DENESE) METS, RANDOLPH/MS. KARĒNS
Ļoti jautra gatavošanas spēle, tā ir izaicinoša, bet ne grūta.
Ļoti jaukas spēles.....tagad tā ir viena no manām mīļākajām spēlēm...Šī gatavošanas spēle man nav garlaicīga...Man parasti paliek garlaicīgi ar lielāko daļu gatavošanas spēļu, bet šī ir lieliska... .Man tas ļoti patika.... jau paveica klientu priekšā..... Man ir baigi apnikušas tādas gatavošanas spēles.......... Priecājos, ka tagad atradu šo spēli❤️
Lieliska spēle, taču, ievietojot vienumu, to nevar noņemt. Ļoti apgrūtina kļūdas labošanu. Jums nav darba vietas vai priekšmetu abās rokās, kurus nevarēsit izņemt, ja vien neizmetat tos miskastē. Uz dažiem dēļiem, kad izmetat priekšmetu, jūs pazaudējat dēli. Es jau gadiem spēlēju vārīšanas scramble 1, un man tas patīk. Šai spēlei ir liels potenciāls, tāpat kā tās priekštecei.
Tas ir jautri, bet tas neļaus man spēlēt līdz 6. līmenim, un jums ir jāgaida, lai veiktu jaunināšanu. Es neesmu pārliecināts, ko es varētu darīt nepareizi.
Man patīk šī spēle, bet tā pārāk daudz avarē.
Es patiesi izbaudu šīs spēles ātrumu un grafiku. Es arī ceru uz savu pieaugošo rezultātu un atlīdzību, kas varētu nozīmēt, ka būs priekšā.
Man tas patika pirmo mēnesi, tagad vairāk nekā 6 mēnešus gaidīju jaunus līmeņus, kas ir ļoti nopietni, tas turpina teikt, ka jauni līmeņi nāk asiņaini, kad
Es nezināju, ka nevaru saglabāt, nomainīju telefonu un pazaudēju visu! Es iztērēju naudu tikai tāpēc, lai to atņemtu. Es zaudēju visus savus līmeņus, esmu tik dusmīgs.
Kā atgūt saglabāto spēli.
Nokārtojiet visus līmeņus jau un gaidiet nākamo līmeni drīzumā... ātrāk atveriet nākamo līmeni, ja cilvēkiem tas nebūs garlaicīgi. Turpiniet atvērt lietotni katru dienu...
Man tiešām nebija tik daudz problēmu. Esmu pabeidzis spēli, taču ir restorāns "drīzumā", un es domāju, kad tas nāks, pirms man ir jāizdzēš šis viņš un jāatrod kaut kas cits.
Šī spēle ir absolūta miskaste. Spēlējiet @ uz savu risku. Jūs pavadīsit daudz laika, spēlējot un progresējot, un tad pēkšņi spēle tiks pārtraukta. Miskaste un pilnīga laika izšķiešana!!
Es spēlēju šo spēli jau labu laiku, bet, kad nonāku žiroskopa restorānā, tā pārstāj darboties, tāpēc man tā ir jāatinstalē un pēc tam jāinstalē, un tad es atgriežos pie bulciņu nūdeles sākuma, pazaudējot visu, ko esmu uzkrājis.
Šī ir mana pirmā reize, kad spēlēju spēli. Man patīk grafika, bez uznirstošām reklāmām un spēle.
Esmu pabeidzis visu līmeni un gaidu nākamo.
Ja izstrādātāji vēlas uzzināt problēmu, atbildiet uz šo komentāru. Esmu ievērojis, ka jūs, puiši, neesat tik atsaucīgi, kad runa ir par atsauksmēm. Tāpēc, pirms es dodu savu, es vēlētos zināt, ka jūs klausāties.
Jauki, bet es domāju, ka jūsu lietotnē kaut kas ir nepieciešams
Lietotne, kas netiek atvērta, avarē, pirms tā varētu sākties.
Kitchen Scramble 2: World Cook Fritidsspill bpv
Man patīk spēle, kad varu spēlēt. Šī spēle visu laiku avarē. Esmu spēlējis tikai kādas 3 reizes. Vai varat lūdzu to salabot! Paldies!
Gacha Life Thông thường dxxe
Man patīk spēle 😍. To ir viegli spēlēt, un tas nav garlaicīgi. Wgole spēle ir pabeigta, es ceru redzēt vēl citas pasaules. Paldies izstrādātājiem 😍😍
Interesanti, kad pienāks jaunā pasaule? Pagaidām izbaudu spēli, un es pabeidzu pirmās trīs pasaules apmēram pirms nedēļas, un es pacietīgi gaidu jauno
Man patika oriģinālais virtuves skrāpējums, un KS 2 ir vēl patīkamāks. Lieliska ēdiena gatavošanas spēle!